طرز تهیه آب سیب و زنجبیل: نوشیدنی سرشار از آنتی اکسیدان

به گزارش وبلاگ سانا، در دستور تهیه امروز به سراغ طرز تهیه آب سیب و زنجبیل رفته ایم که به خاطر وجود زنجبیل و لیمو خاصیت لاغرکنندگی دارد. از طرفی، ترکیب سیب، زنجبیل و لیمو تقویت کننده سیستم ایمنی بدن بوده و به پیشگیری از ابتلا به انواع ویروس بیماری زا یاری می نماید. بسیاری از افراد در روزهای سرد سال مستعد ابتلا به انواع ویروس به ویژه سرماخوردگی هستند. رژیم غذایی سالم می تواند به افزایش مقاومت بدن یاری کند که از آن جمله آب میوه های حاوی آنتی اکسیدان بالا هستند. مواد لازم برای تهیه این آب میوه تقویتی بسیار ساده و در دسترس است که شامل زنجبیل، سیب، لیمو و کمی آب است.

طرز تهیه آب سیب و زنجبیل: نوشیدنی سرشار از آنتی اکسیدان

مواد لازم برای طرز تهیه آب سیب و زنجبیل

  • سیب سه عدد
  • زنجبیل تازه یک تکه کوچک (تقریبا دو سانتی متر)
  • لیمو یا نارنج نصف یک عدد
  • آب یک دوم لیوان
  • عسل (اختیاری) یک قاشق غذاخوری

مراحل طرز تهیه آب سیب و زنجبیل

در این نوشیدنی از سه سیب با رنگ مختلف بهره ببرید تا طعم شیرین، ملس و آبدار با هم ترکیب گردد. سیب ها را بشویید و هر سیب را به چهار قسمت تقسیم کنید. پس از آن، هسته ها و چوب هر سیب را جدا کنید.

مرحله دوم

حالا احتیاج به یک غذاساز یا مخلوط کن دارید. سیب های خردشده را درون غذاساز بریزید. زنجبیل تازه را پوست بگیرید و درون غذاساز بریزید. سپس، یک لیموی تازه را بشویید و نصف آن را روی سیب های درون غذاساز بچکانید. حالا دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید چند دقیقه پالس بزند تا مواد به صورت کامل و یکدست مخلوط شوند.

مرحله سوم

دستگاه را خاموش کنید و کمی از مواد بچشید. اگر می خواهید کمی شیرین تر باشد، عسل را اضافه کنید. بعد از آن که عسل را اضافه کردید، مجدد همزن را روشن کنید تا عسل به خورد مواد برود. زمانی که احساس کردید مواد مخلوط شدند، دستگاه را خاموش کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله از طرز تهیه آب سیب و زنجبیل، نوبت به صاف کردن تفاله ها از آب میوه می رسد. برای این منظور، یک کاسه بردارید و روی آن یک صافی بزرگ قراردهید. مواد را از صافی رد کنید تا آب سیب و زنجبیل درون کاسه بریزد. با یاری یک قاشق تمام مواد را روی صافی فشار دهید تا کاملا آب سیب از تفاله ها جدا گردد. حالا نوشیدنی شما آماده است. آن را در لیوان ها تقسیم کنید. آب سیب و زنجبیل شما آماده است. نوش جان!

فوت و فن طرز تهیه آب سیب و زنجبیل

  • برای راحتی کار می توانید تمام مواد را درون آبمیوه گیری بریزید تا خود دستگاه تفاله ها را جمع کند.
  • این نوشیدنی را صبح روزهای سرد زمستان بنوشید تا بدن شما را برای کل روز گرم نگه دارد.
  • اگر سرما خورده اید، اندازه زنجبیل را بیشتر کنید. زنجبیل فرایند بهبودی شما را تسریع می نماید.
  • با گذر زمان این نوشیدنی خاصیت آنتی اکسیدانی خود را از دست می دهد. به همین جهت، بهتر است بلافاصله بعد از سرو میل و از نگهداری آن در یخچال خودداری گردد.
  • اگر زنجبیل تازه ندارید، یک دوم قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده را جایگزین کنید.
  • می توانید در این نوشیدنی پرتقال یا نارنگی را هم اضافه کنید.
  • اگر نوشیدنی هایی با بافت خامه ای را دوست دارید، به جای آب از شیر بهره ببرید. اگر جز افراد وگان هستید، می توانید از شیر فندق، شیر بادام یا انواع شیر گیاهی به عنوان جایگزین بهره ببرید.
  • اگر از افراد وگان هستید به جای عسل برای شیرین کردن نوشیدنی از شربت افرا بهره ببرید.
  • اندازه کالری آب سیب و زنجبیل 155 کیلوکالری است.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه آب سیب و زنجبیل: نوشیدنی سرشار از آنتی اکسیدان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آب سیب و زنجبیل: نوشیدنی سرشار از آنتی اکسیدان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید