طرز تهیه کیک حلوا ایرمیک

به گزارش وبلاگ سانا، کیک حلوا ایرمیک دسری خوشمزه، مقوی و شیک برای افطار ماه رمضان است. برای تهیه این حلوا به جای ایرمیک می توانید از آرد سمولینا بهره ببرید. این دسر سه لایه را می توانید در قالب کمربندی یا در جام تهیه نموده و به دلخواه تزیین و سرو نمایید

طرز تهیه کیک حلوا ایرمیک

به گزارش وبلاگ سانا به نقل از تصویر زندگی

طرز تهیه شربت

آب ، شکر و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی شعله متوسط بگذارید.

وقتی آغاز به جوشیدن کرد حدود 2-3 دقیقه دیگر بجوشانید. همین که شکر کاملا حل گردد کافی است.

سپس از روی اجاق بردارید و کنار بگذارید.

طرز تهیه لایه وسط کیک حلوا (محلبی)

شیر ، شکر و آرد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید.

روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به قوامی سفت تر از فرنی برسد.

وانیل را اضافه نموده و خوب هم بزنید. پودر نارگیل را هم اضافه کنید و باز هم بزنید.

محلبی را کنار گذاشته و گاهی هم بزنید تا روی آن پوسته نبندد.

طرز تهیه کیک حلوا ایرمیک

لایه زیر و روی این دسر خوشمزه حلوا ایرمیک است.

کره و روغن مایع را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کره آب گردد.

ایرمیک را اضافه نموده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

میزان تفت دلخواه است. اگر حلوای تیره دوست دارید، بیشتر تفت دهید، فقط مراقب باشید نسوزد.

وقتی به قدر کافی تفت دادید، شربت ولرم را کم کم اضافه کنید و پش از هر بار اضافه کردن، خوب هم بزنید تا شربت به خورد ایرمیک برود

وقتی تمام شربت را ریختید، روی حلوا را صاف نموده و کنار بگذارید تا کمی سرد و سفت گردد.

قال کمربندی 24 سانتی را داخل ظرف سرو بگذارید. حلوا را نصف نموده و نیمی را داخل قالب بریزید.

روی حلوا را صاف نموده و بگذارید 5 دقیقه بماند.

محلبی ولرم را روی حلوا بریزید و با قاشق صاف کنید. باز هم 5 دقیقه صبر کنید تا محلبی کمی سرد و سفت گردد.

نیم دیگر حلوا را روی محلبی بریزید و صاف کنید.

قالب را حداقل 4 تا 5 ساعت داخل یخچال بگذارید. اگر یک شب بماند بهتر است.

پس از اینکه دسر آماده شد، قالب را برداشته و به دلخواه تزیین کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک حلوا ایرمیک

شکر برای شربت3 لیوان
آب برای شربت3 لیوان
شیر برای شربت3 لیوان
شیر برای محلبی1 لیتر
آرد برای محلبی1 لیوان
شکر برای محلبی1 لیوان
وانیل برای محلبیحدود 5 گرم
پودر نارگیل برای محلبی1 استکان
کره برای حلوا100 گرم
روغن مایع برای حلوا1 استکان
ایرمیک (آرد سمولینا) برای حلوا3 لیوان
پودر پسته یا گردوی خرد شده یا ترافل و ... برای تزیینبه میزان دلخواه
منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه کیک حلوا ایرمیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک حلوا ایرمیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید