طرز تهیه کیک موز پنیری؛ کیکی مجذوب کننده با بافت نرم!

به گزارش وبلاگ سانا، کیک موز پنیری یکی از کیک های پرطرفدار و خوشمزه در سر تا سر دنیا است. این کیک به واسطه وجود کرم پنیری و موز طعم و عطر بسیار خوبی پیدا میکند. برعکس خیلی از کیک ها که در آن از موز و خامه به عنوان فیلینگ استفاده می گردد، در این کیک موز پوره شده و داخل مواد میکس می گردد. این کیک طعم و بافت بسیار خوبی دارد و کیک بسیار مناسبی برای پذیرایی از مهمان هاست این کیک را برای عصرانه یا میان وعده میتوانید آماده کنید و مطمئن باشید طعم آن شما را غافل گیر می نماید. درست کردن کیک دو مرحله دارد و کار بسیار ساده و راحتی است.

طرز تهیه کیک موز پنیری؛ کیکی مجذوب کننده با بافت نرم!

با ما در وبلاگ سانا بلاگ همراه باشید با آموزش این کیک خوش طعم و مجذوب کننده!

مواد لازم برای کیک
کره120 گرم
شکر100 گرم
تخم مرغ2 عدد
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
موز2 عدد معادل 220 گرم
آرد سفید قنادی200 گرم
بکینگ پودریک قاشق چای خوری
جوش شیرینیک قاشق چای خوری
نمکیک چهارم قاشق چای خوری
خامه شیرین شده80 گرم
مواد لازم برای کرم پنیری
پنیر ماسکارپونه140 گرم
پودر قند40 گرم
زرده تخم مرغ2 عدد
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
آرد سفید قنادی20 گرم

1- برای آماده کردن کیک بهتره اول قسمت کرم پنیری رو آماده کنیم و کنار بذاریم برای این کار پنیر خامه ای ماسکارپونه و پودر قند الک شده رو داخل ظرفی بریزین و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن مواد رو هم بزنید.

2- لازم نیست حتما از همزن بهره ببرید میتونید مواد رو با یک قاشق هم کاملا به خورد هم بدین تا کرمی و مخلوط بشه زرده های تخم مرغ رو به همراه وانیل اضافه کنید و مجددا فقط در حد یکدست شدن با همزن یا قاشق مخلوط کنید.

3- در نهایت آرد سفید قنادی رو روی مواد الک کنید و مواد رو کاملا مخلوط کنید.

4- کرم پنیری کیک آمادست اون رو کنار میذاریم و میریم سراغ آماده کردن کیک، بکینگ پودر و جوش شیرین رو به آرد سفید قنادی اضافه و کاملا مخلوط کنید و دو بار الک کنید و کنار بذارین.

5- کره و شکر رو داخل ظرفی بریزین و با همزن مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه.

6- تخم مرغ ها رو داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج بشه و کمی کف کنه وانیل رو هم به تخم مرغ ها اضافه و مخلوط کنید.

7- تخم مرغ های هم زده رو در چند مرحله به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و مواد رو با همزن مخلوط کنید تا یکدست بشن.

8- دو عدد موز رو با یاری چنگال یا دستگاه پوره کنید.

اگه از دستگاه یاری میگیرین لازم نیست موزها کاملا پوره ای بشن و فقط چند پالس در حد له شدن موزها بزنید و یا اینکه موزها رو با چنگال کاملا له و پوره ای کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک سیب و دارچین

موز پوره شده رو به مایه کیک اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.

9- مخلوط آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین رو روی مواد الک کنید و نمک رو هم همراه اونها به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن در حد یکدست شدن هم بزنید.

11- در آخر خامه شیرین شده قنادی که کاملا آب شده رو به مواد اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.

12- مایه کیک آمادست قالب لوف رو با روغن جدا کننده چرب کنید میزان قالب من سی در دوازده سانتی متر با ارتفاع پنج سانتی متر بود میتونید از قالب های کوچک تر با ارتفاع بیشتر هم بهره ببرید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک کاپوچینو

نصف مایه کیک رو داخل قالب بریزین .توجه کنید که غلظت مایه کیک بیشتر از حالت معمولی است.

13- با یاری لیسک مایه کیک رو داخل قالب پخش کنید و با قاشق نصف مایه پنیری رو روی قسمت مرکزی کیک قرار بدین و بعد با یاری قاشق کمی اون رو پهن کنید.

14- مجددا نصف بعدی مایه کیک رو داخل قالب بریزین و با لیسک پخش و صاف کنید و نصف بعدی مایه پنیری رو با قاشق روی کیک بریزین.

با یاری یک سیخ چوبی مایه کیک و پنیر رو کمی مخلوط کنید به این صورت که سیخ چوبی رو داخل مواد فرو کنید و به صورت مارپیچی و حرکات متعدد جا به جا کنید تا مواد کمی با هم مخلوط بشن.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع کیک

در آخر قالب رو سه بار به آرومی روی سطح کار بکوبید و در فر از قبل گرم شده با حرارت صد و هفتاد درجه سانتی گراد به مدت حدودی چهل دقیقه الی یک ساعت بپزین زمان در فرهای مختلف متفاوت و متغییره.

15- دقت کنید که به علت وجود کرم پنیری داخل کیک ترک خوردن روی کیک کاملا طبیعی است.

بعد از پخت با یک سیخ چوبی کیک رو تست کنید اگه تمیز بیرون اومد و چیزی بهش نچسبیده بود قالب رو از فر خارج کنید و اجازه بدین خنک بشه.

با یک چاقوی تیز کناره های کیک رو از قالب جدا کنید و کیک رو بیرون بیارید و وقتی کاملا خنک شد برش بزنید در صورت دلخواه میتونید روی کیک پودر قند الک کنید یا سس کارامل بریزین.

نکات تهیه کیک موز پنیری:

  • منظور از خامه شیرین شده همان خامه فرم نگرفته قنادی است که یخ آن باز شده و بدون اینکه فرم بگیرد داخل این کیک استفاده می گردد.
  • اگر به این خامه دسترسی نداشتین میتونید خامه صبحانه رو شیرین کنید و داخل کیک بهره ببرید به خامه صبحانه کمی پودر قند و پودر خامه و وانیل اضافه کنید تا شیرین بشه و جایگزین کنید.
  • اگه قالب کوچیک تر دارین میتونید مواد اولیه رو نصف کنید و از قالب کوچک تر برای پخت بهره ببرید قالب بیست در شش در هشت سانتی متر (8×6×20) برای نصف اندازه مواد اولیه مناسبه.
  • وجود جوش شیرین برای بافت و لطافت این کیک ضروری است و بهتره که حذف نکنید جوش شیرین رو از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید.
  • بسته به دمای محیط و این که در چه فصلی هستیم میتوان مشخص کرد که کره رو چه زمانی از یخچال خارج کنیم موقع استفاده از کره داخل مواد کره باید کمی نرم شده باشد اما نه انقدری که کاملا حالت خودش رو از دست بده و کاملا نرم شدن لایه رویی کره کفایت میکنه پس کره رو حدود ده دقیقه زودتر از یخچال خارج کنید.
  • از قاشق های استاندارد شیرینی پزی برای میزان گرفتن مواد بهره ببرید.

امیدوارم از طرز تهیه کیک موز پنیری خوشتان آمده باشد. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه کیک موز پنیری؛ کیکی مجذوب کننده با بافت نرم!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک موز پنیری؛ کیکی مجذوب کننده با بافت نرم!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید