سه ماده غذایی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
به گزارش وبلاگ سانا، خبرنگاران :سه ماده غذایی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

به گزارش مهر، حسن طاهری، در آستانه هفته سلامت گوارش، با اشاره به اینکه مصرف میوه و سبزیجات در پیشگیری از ابتلاء به سرطان های گوارش بسیار مؤثر است، گفت: چاقی، عدم تحرک، استرس و مصرف مواد غذایی ناسالم از عوامل دخیل در بروز سرطان است.
این فوق تخصص بیماری های گوارش کبد، گفت: سرطان زمانی که به وقوع می پیوندد همچون زلزله ای به شمار می رود که همه بنیان های خانواده را در هم در می نوردد و بار فکری و مالی زیادی را برای خانواده به همراه دارد.
وی با اشاره به اینکه سرطان به طور کلی علاج خاصی ندارد، گفت: البته اگر سرطان در مرحله ابتدایی شناسایی گردد درمان آن مشکل و پیچیده نخواهد بود و می توان راحت تر با این بیماری مقابله کرد.
این فوق تخصص بیماری های گوارش و کبد در ارتباط با بهترین راه های پیشگیری از سرطان، ادامه داد: چاقی یکی از عواملی است که شانس ابتلاء به انواع سرطان ها را بیشتر می نماید و بنابر این جوامع ماشینی امروز بیشتر از سایر جوامع درگیر سرطان شده اند.
طاهری گفت: عدم تحرک، استرس، سبک غذایی ناسالم نیز از دیگر عوامل ابتلاء به سرطان به شمار می رود. بنابراین با فعالیت فیزیکی و استفاده از مواد غذایی سالم می توان ریسک ابتلاء به این بیماری را کاهش داد.
وی در ارتباط با مصرف مواد غذایی، گفت: نمک، قند و چربی در مواد غذایی در صورتی که زیاد استفاده گردد، شانس سرطان و ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی را مضاعف می نماید، این در حالی است که مصرف مواد غذایی حاوی فیبر همچون سبزیجات و میوه ها در پیشگیری از سرطان مؤثر است.
منبع: همشهری آنلاین