سه ماده غذایی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

به گزارش وبلاگ سانا، خبرنگاران :سه ماده غذایی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

سه ماده غذایی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

به گزارش مهر، حسن طاهری، در آستانه هفته سلامت گوارش، با اشاره به اینکه مصرف میوه و سبزیجات در پیشگیری از ابتلاء به سرطان های گوارش بسیار مؤثر است، گفت: چاقی، عدم تحرک، استرس و مصرف مواد غذایی ناسالم از عوامل دخیل در بروز سرطان است.

این فوق تخصص بیماری های گوارش کبد، گفت: سرطان زمانی که به وقوع می پیوندد همچون زلزله ای به شمار می رود که همه بنیان های خانواده را در هم در می نوردد و بار فکری و مالی زیادی را برای خانواده به همراه دارد.

وی با اشاره به اینکه سرطان به طور کلی علاج خاصی ندارد، گفت: البته اگر سرطان در مرحله ابتدایی شناسایی گردد درمان آن مشکل و پیچیده نخواهد بود و می توان راحت تر با این بیماری مقابله کرد.

این فوق تخصص بیماری های گوارش و کبد در ارتباط با بهترین راه های پیشگیری از سرطان، ادامه داد: چاقی یکی از عواملی است که شانس ابتلاء به انواع سرطان ها را بیشتر می نماید و بنابر این جوامع ماشینی امروز بیشتر از سایر جوامع درگیر سرطان شده اند.

طاهری گفت: عدم تحرک، استرس، سبک غذایی ناسالم نیز از دیگر عوامل ابتلاء به سرطان به شمار می رود. بنابراین با فعالیت فیزیکی و استفاده از مواد غذایی سالم می توان ریسک ابتلاء به این بیماری را کاهش داد.

وی در ارتباط با مصرف مواد غذایی، گفت: نمک، قند و چربی در مواد غذایی در صورتی که زیاد استفاده گردد، شانس سرطان و ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی را مضاعف می نماید، این در حالی است که مصرف مواد غذایی حاوی فیبر همچون سبزیجات و میوه ها در پیشگیری از سرطان مؤثر است.

منبع: همشهری آنلاین

به "سه ماده غذایی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سه ماده غذایی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید