برنج قهوه ای مخلوط

به گزارش وبلاگ سانا، این غذا با دو نوع برنج قهوه ای و سفید و آلبالو خشک درست می گردد. در آن انواع سبزیجات نیز وجود دارد و همانند یک سالاد گرم است.

برنج قهوه ای مخلوط
  • تعداد: 12 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

  • 2 و 1/4 پیمانه آب
  • 410 گرم آب مرغ کم نمک
  • یک پیمانه برنج قهوه ای
  • یک پیمانه برنج سفید
  • ¾ پیمانه آلبالو خشک
  • دو قاشق غذاخوری آب کرن بری یا زغال اخته
  • ¼ پیمانه کره
  • ¾ پیمانه جعفری خرد شده
  • ¾ پیمانه تره فرنگی خرد شده
  • نصف پیمانه هویج خرد شده
  • ¼ پیمانه جعفری تازه خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری آویشن تازه
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • نصف پیمانه بادام خرد شده و بوداده

طرز تهیه

1- در یک قابلمه آب و آب مرغ را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. برنج قهوه ای را اضافه کنید و دوباره اجازه دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید تا 25 دقیقه نیم جوش روی حرارت باشد. سپس برنج سفید را اضافه کنید و دوباره بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید تا 20 دقیقه نیم جوش روی حرارت بماند تا آب اضافه آن کشیده گردد. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد گردد.

2- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک قابلمه میانه کره را روی حرارت میانه آب کنید. جعفری، تره فرنگی و هویج را اضافه کنید. 5 دقیقه هم بزنید تا نرم شوند. جعفری، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

3- ظرف پیرکس را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، برنج ها، مخلوط آلبالو، مخلوط سبزیجات و بادام را با هم مخلوط کنید. آنها را داخل پیرکس بریزید.

4- به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید و یک یا دو بار در این فاصله هم بزنید تا ته نگیرد.

ارزش غذایی

  • کالری: 212
  • چربی: 7 گرم
  • کلسترول: 10 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 33 گرم
  • فیبر: یک گرم
  • سدیم: 220 میلی گرم
  • پتاسیم: 230 میلی گرم
  • کلسیم: 40 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "برنج قهوه ای مخلوط" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برنج قهوه ای مخلوط"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید