برنج قهوه ای مخلوط
به گزارش وبلاگ سانا، این غذا با دو نوع برنج قهوه ای و سفید و آلبالو خشک درست می گردد. در آن انواع سبزیجات نیز وجود دارد و همانند یک سالاد گرم است.
- تعداد: 12 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
- 2 و 1/4 پیمانه آب
- 410 گرم آب مرغ کم نمک
- یک پیمانه برنج قهوه ای
- یک پیمانه برنج سفید
- ¾ پیمانه آلبالو خشک
- دو قاشق غذاخوری آب کرن بری یا زغال اخته
- ¼ پیمانه کره
- ¾ پیمانه جعفری خرد شده
- ¾ پیمانه تره فرنگی خرد شده
- نصف پیمانه هویج خرد شده
- ¼ پیمانه جعفری تازه خرد شده
- یک قاشق غذاخوری آویشن تازه
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نصف پیمانه بادام خرد شده و بوداده
طرز تهیه
1- در یک قابلمه آب و آب مرغ را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. برنج قهوه ای را اضافه کنید و دوباره اجازه دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید تا 25 دقیقه نیم جوش روی حرارت باشد. سپس برنج سفید را اضافه کنید و دوباره بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید تا 20 دقیقه نیم جوش روی حرارت بماند تا آب اضافه آن کشیده گردد. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد گردد.
2- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک قابلمه میانه کره را روی حرارت میانه آب کنید. جعفری، تره فرنگی و هویج را اضافه کنید. 5 دقیقه هم بزنید تا نرم شوند. جعفری، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
3- ظرف پیرکس را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، برنج ها، مخلوط آلبالو، مخلوط سبزیجات و بادام را با هم مخلوط کنید. آنها را داخل پیرکس بریزید.
4- به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید و یک یا دو بار در این فاصله هم بزنید تا ته نگیرد.
ارزش غذایی
- کالری: 212
- چربی: 7 گرم
- کلسترول: 10 میلی گرم
- کربوهیدرات: 33 گرم
- فیبر: یک گرم
- سدیم: 220 میلی گرم
- پتاسیم: 230 میلی گرم
- کلسیم: 40 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم