طرز تهیه پاستا سوسیس خوشمزه و متفاوت
به گزارش وبلاگ سانا، اگر اعضای خانواده تان علاقه خاصی به سوسیس و کالباس دارند، به احتمال زیاد این مشکل برایتان پیش آمده که غذاهای بیرون را به غذاهای خانگی ترجیح می دهند. وقتش رسیده که کمی تغییر در برنامه غذایی تان بدهید و دستور پختهای متفاوت را برای علاقه مند کردن اعضای خانواده تان به غذاهای خانگی امتحان کنید. پیشنهاد ما برای ایجاد تنوع، پاستا سوسیس است.
پاستا یک غذای محبوب است؛ حالا تصور کنید که پاستا با یک سس خوشمزه و تکه های سوسیس سرخ شده هم ترکیب شده باشد. به راستی طعم بهشتی این غذا هر کسی را پای میز ناهار و شام می کشاند. با ما همراه باشید و دستور پخت پاستا سوسیس خوشمزه و متفاوت را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه پاستا سوسیس
- سوسیس چهار عدد
- پیاز بزرگ (خرد شده) یک عدد
- سیر (خرد شده) دو حبه
- پودر فلفل چیلی یک قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی (خرد شده) 400 گرم
- پاستا 400 گرم
- نمک روغن زیتون
طرز تهیه پاستا سوسیس
مرحله اول
یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا آب به جوش بیاید. در همین فاصله سوسیس ها را به ابعاد دلخواه خرد کنید. سپس یک ماهی تابه بردارید و روغن زیتون را درون آن بریزید. پس از آن سوسیس ها را درون روغن سرخ کنید.
مرحله دوم
حرارت زیر ماهی تابه را کم کنید. سپس پیاز و سیر خرد شده را به سوسیس ها اضافه کنید. پس از نرم شدن سیرها و پیازها، فلفل چیلی، نمک و گوجه فرنگی خرد شده را به مواد اضافه کنید. چند دقیقه غذا را تفت دهید. سپس حرارت زیر آن را کم کنید تا گوجه فرنگی ها له شوند و سس غلیظ گردد.
مرحله سوم
پاستا را درون آب جوش بریزید و طبق دستور پختی که روی بسته نوشته شده بپزید و سسی که آماده نموده اید را روی آن بریزید. غذای خوشمزه شما آماده سرو است. آن را درون ظرف مخصوص بکشید و نوش جان کنید.
چند نکته
- این غذا را می توانید به همراه لیموترش سرو کنید.
- می توانید به جای سس این پاستا از خوراک سوسیس ترش و شیرین بهره ببرید.
- این غذا را می توانید با رب گوجه فرنگی هم آماده کنید.
- مقدار تندی این غذا بستگی به ذائقه تان دارد.