خداحافظ همواره استاد

به گزارش وبلاگ سانا، پرویز پور حسینی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون روز گذشته در سن 79 سالگی بر اثر ابتلا به بیماری کرونا در گذشت. بازیگری حرفه ای که قالبا او را با ایفای نقش شخصیت هایی مثبت و مهم به یاد می آوریم.

خداحافظ همواره استاد

گروه فرهنگی وبلاگ سانا- فاطمه قربانی رضوان؛ دنیای سینما و تلویزیون بار دیگر در غم از دست دادن هنرمندی دیگر سیاه پوش شد. بعد از کریم اکبری مبارکه، دکتر خسرو سینایی، کامبوزیا پرتوی و چنگیز جلیلوند اینبار روزگار تلخ پرویز پور حسینی را با خود برد.

پرویز پور حسینی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون روز گذشته در سن 79 سالگی بر اثر ابتلا به بیماری کرونا در گذشت. بازیگری حرفه ای که قالبا او را با ایفای نقش شخصیت هایی مثبت و مهم به یاد می آوریم.

حضور این بازیگر پیشکسوت در بعضی سریال های شاخص و نقش آفرینی تحسین برانگیز ایشان هیچگاه فراموش نخواهد شد. از جمله سریال ها و مجموعه های به یاد ماندنی ایشان می توان به هزار دستان، روزی روزگاری، مریم مقدس، شب دهم، مختارنامه، کمال الملک، رستاخیز، بچه مهندس 1 و 2 اشاره نمود.

هنرمندی پرکار و با سابقه ای درخشان که در کارنامه کاری اش می توان به نقش آفرینی های ممتاز و قابل توجهی اشاره نمود. چندی قبل در نشستی که به مناسبت زادروز این هنرمند تدارک دیده شده بود، ایشان در پاسخ به سوالی درباره آینده کاری اش گفت: اگر بخواهم از خصلت خودم به چیزی اشاره کنم، می گویم که من همیشه به دنبال آن بوده ام که بیاموزم و کار تازه ای یاد بگیرم. من از خودم توقع زیادی دارم و هنوز هم آن کاری که دوست داشته ام را انجام نداده ام. من زمانی که به صحنه می روم، باید بتوانم کار جدیدی انجام دهم؛ کاری که هم آموزشی برای خودم باشد و هم از زاویه ای چیزی تازه برای خودم و تماشاگر داشته باشد.》

هنرمندی دغدغه مند

این هنرمند پیشکسوت همیشه دغدغه ای کمبود فراوری آثار سینمایی و تلویزیونی مذهبی همچون مختارنامه را داشت و در این باره نیز گفت: متاسفانه من نظر انتقادی نسبت به کمیت فراوریات مذهبی در تلویزیون و سینما دارم و برایم جای سوال است که چرا باید با گذشت چند سال از اولین مرتبه پخش مختارنامه، این سریال همه ساله و برای چند نوبت، دوباره در کنداکتور پخش شبکه های مختلف تلویزیونی قرار بگیرد و کمتر به فراوری آثار فاخر دیگری مانند این سریال اقدام کرد؟

بازیگر نقش میثم تمار در مختارنامه ادامه داد: صداوسیما و کسانی که در حوزه فراوری فیلم و سریال دست اندرکار هستند، نباید از موضوعات این چنینی غافل شوند. چراکه جامعه به ساخت این نوع آثار هنری که رنگ و بوی مذهبی داشته باشند، احتیاج دارد و آن ها باید به این مقوله بیشتر بپردازند.

خدانگهدار آقای بازیگر

با درگذشت این هنرمند عظیم، اصحاب رسانه و اهالی هنر در صفحات اجتماعی خود از او نوشتند.

رضا بابک در مصاحبه ای با خبرگزاری مهر گفت:خیلی خیلی متأسفم که تمام دوستانم مثل برگ های درختان در فصل خزان می ریزند و از دست می فرایند. من و پرویز هم همکلاسی بودیم و هم دوست دیرینه. اگر از من بپرسید نمونه و الگوی انسانیت و شرافت کیست پاسخم به شما این است؛ پرویز پورحسینی. اگر بپرسید نمونه و الگوی بازیگری برایم کیست باز هم پاسخم این است؛ پرویز پورحسینی.

بابک یادآور شد:پرویز علاوه بر اینکه انسان شریفی بود، بازیگر شریف و عظیمی بود. پورحسینی شریف ترین بازیگر بود. وی زمانی که دانشجوی تئاتر شد به عنوان یک بازیگر حرفه ای در گروه استاد حمید سمندریان و خانم پری صابری حضور داشت و بازی های درخشانی در نمایش هایی عظیم ایفا نموده بود.

هادی حجازی فر در صفحه شخصی خود نوشت: شمایل یک هنرمند شرقی و ایرانی. آقا، شریف، کاربلد، متواضع، بی هیاهو ... ابتذال حتی جرات نکرد حتی از صد کیلومتری نام و رسم شما رد گردد. حالا حالا ها می گردد از شما آموخت. در آرامش باشید همیشه استاد.

شهرام گیل آبادی کارگردان تئاتر درباره ایشان نوشت: مردی که گلی بر دهان داشت. شرافت اندیشه اش والا بود. آخرین باری که با هم تبادل نظر کردیم در حصوص بیماریش بود؛ گفت: می دانم که شکستش می دهم، اما باید به بیمارستان بروم. همه پاسخهایش به فکر، نظم و تعهد در تئاتر می رسید و خلق و خدمت سرلوحه گفتارش بود. تمام عمرش جدی بود ولو در شوخی ها و خنده های محبت آمیز اش؛ شخصیت آراسته ای داشت و یک آرامش درونی در عین طوفانی که می شد از دیدنش استنباط کرد.

مدیریت و کارکنان مجموعه تئاتر شهر هم در سوگ اسستاد پور حسینی نوشتند:《 صبح روز آدینه هفتم آذر ماه، وقتی آسمان خدا از ابر های پاییز با طعم باران پوشانده شده بود؛ ناگاه خبر رسید که یکی از جاودانه های تئاتر این سرزمین، استاد پرویز پورحسینی عزیزمان بعد از هفته ها ایستادگیِ مردانه در برابر ویروسِ نحسِ کرونا، به ملاقات آفریدگارش شتافت. حقیقتا او بهانه ای بود برای روشنای چراغ تئاتر این سرزمین.

زبان توصیف، از پس فراق یکی از دردانه های تئاتر ایران، کار دشواری است، اما اهالی تئاتر شهر و همه هنرمندان شریف و یگانه اش در این سال ها می دانستند و می دانند که پرویز پورحسینی، استاد پرویز پورحسینی عزیزمان یکی از ستاره های درخشان عرصه ای است که چراغ راهش عظیمانی، چون او بودند و هستند. 》

بسیاری دیگر از اهالی فرهنگ و هنر نیز از شخصیت و هنر ارزشمند این پیشکسوت عرصه ای نمایش نوشتند. یاد و خاطره این هنرمند عظیم همیشه در یاد ها جاودان خواهد ماند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "خداحافظ همواره استاد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خداحافظ همواره استاد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید