با تدوین بسته های معرفی و اطلاع رسانی و آموزش و ظرفیت سازی در جوامع محلی از توسعه گردشگری در استان حمایت می کنیم
به گزارش وبلاگ سانا، معاون گردشگری کشور و رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر گفت: با تدوین بسته های معرفی و اطلاع رسانی و آموزش و ظرفیت سازی در جوامع محلی از توسعه گردشگری در استان حمایت می کنیم.

به گزارش وبلاگ سانا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد، دکتر ولی تیموری در این دیدار با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری دارد، گفت: گردشگری محور توسعه این استان است.
وی هدف از بازدید از این استان را شناسایی ظرفیت های گردشگری آن مطرح نمود و اضافه نمود: کوشش داریم با نشست با سرمایه گذاران، بسته های حمایتی دولت در زمینه توسعه گردشگری این استان را تدوین کنیم.
رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر بیان نمود: صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد هم از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و ظرفیت خوبی نیز برای اشتغال زایی دارد.
تیموری مطرح نمود: صنعت گردشگری ابزاری برای کاهش فقر در جامعه بوده و سبب تقسیم ثروث در جامعه می گردد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در این دیدار گردشگری را از مهم ترین مزیت های این استان دانست و گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد هم از لحاظ طبیعت و هم از لحاظ دارا بودن آب های خروشان یکی از زیبایی های حوزه زاگرس است.
علی محمد احمدی با بیان اینکه گردشگری در گذشته اولویت استان نبوده است، اضافه نمود: سفر معاون گردشگری کشور به این استان را به فال نیک می گیریم و انتظار داریم مسئولان کشور نگاه ویژه ای به توسعه گردشگری استان داشته باشند.
وی مطرح نمود: بافت تاریخی بلاشاپور در شهرستان کهگیلویه دست کمی از تخت جمشید ندارد و به عنوان یک میراث ماندگار که می تواند در درآمدزایی مردم منطقه نقش مهمی داشته باشد باید توجه ویژه ای به این شهر تاریخی گردد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح جامع گردشگری استان با همت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حال تدوین است که می تواند یک مطالعه دقیق انجام گردد تا بر اساس این آمایش برای توسعه گردشگری گام برداریم.
احمدی همچنین بیان نمود: نقش برجسته های تنگ سولک بهمئی دست کمی از بیستون ندارند.
منبع: میراث آریا